Politika zasebnosti

Vaša zasebnost

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Brez vaše posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?
Kot registrirani uporabniki lahko objavljate različne vsebine, komentirate in ocenjujete. Pri registraciji zato potrebujemo vaše ime in priimek ter druge osebne podatke, ki bodo ostali znani le nam.
Če želite opraviti nakup, potrebujemo poleg navedenih podatkov tudi vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.
Z registracijo v spletno trgovino Prometheus dovoljujete podjetju Prometheus  d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi.

V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije.
Različne e-izdaje vam bomo pošiljali zgolj v primeru, da se boste nanje naročili.

IZBRIS
Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. V primeru, ko spletne trgovine kot registrirani uporabnik ne boste uporabljali več kot tri leta, bomo vaše podatke trajno izbrisali.
Po izbrisu podatkov, bomo skladno z zakonodajo, ki ureja to področje v zakonskem roku hranili le podatke o vaših nakupih.

PIŠKOTKI
Piškotke uporablja večina spletnih strani. Ob obisku naših spletnih strani, se bo na vaš računalnik ali drugo napravo shranilo več takoimenovanih piškotkov. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji omejite ali onemogočite. V tem primeru bo vaša uporabniška izkušnja precej slabša, saj vam ne bodo na voljo vse uporabniku prijazne spletne storitve, določenih prilagoditev ne bo mogoče shraniti in seveda, ob vsakem obisku bo potrebno začeti vse od začetka. Podatki na piškotkih so namenjeni predvsem vam. Z njimi si boste prihranili čas, brskanje pa bo bolj učinkovito in prijetno. Piškotke lahko seveda z vašega računalnika kadarkoli sami zbrišete.


VAŠA PRIVOLITEV
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

Če potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o vsebini na tej strani, nam vaše vprašanje posredujte na naš elektronski naslov: info@prometheus-si.com